TERMENI ŞI CONDIŢII

s.c. Vasthecho Recovery s.r.l.
Str. Randunelelor 9, Navodari, Jud.Constanta
Telefon: +40 726 474810 Fax: +40 374 096409
email: mail@vastheco.com
J13/2569/2011 RO29341960 .

Limitarea răspunderii:

Prin vizitarea acestui Website, sunteți de acord cu următoarele condițiile si politica de confidențialitate..
Informațiile de pe vastheco.com au fost alcatuite si adunate cu mare grija si atentie, cu toate acestea, vastheco.com nu poate oferi nici o garantie (explicită sau implicită), cu privire la caracterul complet, adaptat sau acuratețea acestor informații. Pe acest website toate ofertele sunt libere si nu obligatorii. Conținutul acestui site nu constituie o invitaţie sau recomandare si poate fi in orice moment schimbat.
Acuzatii impotriva vastheco.com, care rezultă din daune prin furnizare a informațiilor prezentate , sunt in general excluse. Conform legii, vastheco.com nu poate fi facut responsabil pentru nici un fel de dauna rezultata din functionarea ( ori disfunctiile website-ului), sau componentele tehnice incluse.
In urma notificării cu privire a unei incălcări a Legi prin continut daunator, de la data notificarii , conținutul respectiv va fi eliminat imediat.
Pentru link-uri și conținuturi de pe site-uri partenere, in ciuda o evaluarii atente, nu ne asumam nici o responsabilitate. Pentru conținutul acestor site-uri sunt responsabili furnizori lor si sunt de aplicat termenii si conditiile gasite acolo.

Foto si Text:

© vastheco.com Nu este permisa, copierea sau folosirea in scop comercial a continutului acestui site!

WebDesign Florin Vasilcanu

Confidenţialitate...